Feldenkrais tečaj

Naučite se pokretati s minimalnim naporom uz Feldenkrais metodu

Nova godina je počela, jeste li se organizirali? Da li organizirate samo vaše financije, posao ili socijalni život? Da li se organizirate za pokretanje? Kako vam to uopće može pomoći?
Mislite li da možete unaprijediti vaše uobičajeno «vježbanje», plivanje, trčanje ili izvedbu bilo koje aktivnosti koju volite?
Možda se samo želite osjećati ugodnije u vlastitom tijelu uz osjećaj lakoće u životu?

Feldenkrais ATM® lekcije potiču ljude da uvide navike pokretanja koje koristimo svakodnevno te kako uz pokret i svjesnost možemo otkriti nove funkcionalnije obrasce pokretanja.
Ovaj pristup učenja pomaže nam da shvatimo kako koristimo vlastito tijelo i mijenjamo navike ponašanja, posture i načina pokretanja koji uzrokuju kroničnu napetost i bol.
Pomaže nam unaprijediti posturu i disanje. Naučit će te kako reducirati stres, napetost i umor te olakšati bol i ukočenost.
Usvojit će te efikasne i fleksibilne pokrete kako bi uz minimalni napor ostvarili maksimalnu efikasnost bez upotrebe mišićnog napora već kroz shvaćanje kako vaše tijelo radi i djeluje.

Organizirajte se!

Voditeljica Tečaja

Dr. Mara Fusero, Feldenkrais instruktor, od 1977. ima diplomu fizioterapije a od 1990. psihologije.
Postaje Feldenkrais pedagog 1988., od 1995. je asistent trenera Feldenkrais metode® a od 2010. Feldenkrais instruktor/ trener priznat od strane Europskog, Američkog i Australskog TAB.
Redovno predaje u nekoliko profesionalnih trening programa i suosnivač je Milano- Levico 4 Feldenkrais teachers training programa.
Njezini prijašnji programi imali su duboki utjecaj na njezin stil predavanja, upotpunjujući ga u smislu preciznosti, znanja i primjene funkcionalne anatomije.
Mara održava i napredne tečajeve i suprevizije za Feldenkrais pedagoge u Italiji i šire.
Ona je jedan od članova osnivača AIIMF (Associazione Italiana Insegnanti del Metodo Feldenkrais), ona je znanstvena direktorica Centro Feldenkrais ASCD, i održava Feldenkrais radionice za fizioterapeute koje podržava i talijansko Ministarstvo zdravstva uz odobrenje ECM.
Od 2006. je i Bones for life trener.
Voli kuhanje i umjetnost.

Organizacija i informacije:
Sven Erić, Feldenkrais pedagog,
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
,
mob: 098/669-925